Tuulee ja jossain kaukana jyrisee ukkonen. Eilen oli taas hellepaiva ja illan pimetessa alkoi salamoida ja jyrista. ilmat vaihtelevat eika tieda koskaan minkalaiseen paivaan heraa. Tanaan tosiaan tuulee ja suunnittelemamme uima-allassunnuntai pitaa suunnitella uudelleen J Koulutehtavia on ja opinnaytetyota olenkin koko aamun suunnitellut. Aiti ja Tuula toivat kannettavan, mika helpottaa raporttien kirjottamista. Nettia tassa ei ole, mutta kuitenkin..<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Sukulaiset kavivat ja oli ihana nahda! Kovasti oli nahtavaa ja koettavaa. Kavimme Etela-Afrikan puolella safarilla ja nain paivaunilla haukottelevia leijonia, isoja uljaita kirahveita, norsuja, virtahepoja ja niitten isoja kitoja, sarvikuonoja, pahkasikoja, antilooppeja ym. Apinat kulkivat laumoissa punaisine takapuolineen ja pikku apinat kavivat tervehtimassa meita auton konepellilla!!

 

Miten siella vappua vietettiin? Mina olen kai tullut vanhaksi ja laiskaksi ja tylsaksi. Vappuaaton tein kasitoita ja olin vain kotona…pitas varmaan olla jo huolissaan… J en kuitenkaan tayttanyt kuin 23 vuotta viimeksi… Taalla kylla tuo paivarytmi on kaantynyt koska taalla alkaa hamartamaan jo ennen kuutta.

 

Olen kylla ajatuksissani usein Suomen kevaassa. Olisi ihana nahda hiirenkorvia ja ensimmaisia leskenlehtia ja viettaa pitkia valoisia iltoja. Ajelisin pyoralla pitkin tampereen katuja ja soisin jaateloa laukontorilla! Teen sen sitten kesakuussa.

 

Mulla on nyt ollu aika kiireista koulujuttujen kanssa. Olen opettanut yhteisokeskuksessa englantia nuorille ja ensiviikon haasteena olisi aloittaa opinnaytetyohon aineiston keraaminen. Teen vierailuja koteihin ja haastattelen ihmisia heidan arjestaan ja perheeseen, etenkin nuoriin liittyvista asioista. Vierailen jossaki organisaatioissa jotka tekee nuorisotyota. Nuorten kanssa olen suunnitellut erilaisia teatteria, piirtamiseta ja kirjoittamista sisaltavia juttuja.. Joskus kylla tuntuu etta yrittaa haukata liian isoa palaa ja tuntuu etta on aika oman onnensa nojassa naissa jutuissa, mutta kuitenkin olen motivoituneempi koulutoihin kuin koko opiskelun aikana.

 

Kirjoitan lisaa illalla…

 

Tulin asken elokuvista ylivieskalaisen Annen kanssa. En edes muista elokuvan nimea, jostain 70-luvulta se oli eika kovin kiinnostava. Elokuvalipun hinta muuten vaihtelee eurosta kolmeen euroon ja popparit maksoivat euron! Teattereita on kylla usempia, mutta olin tanaan ensi kertaa elokuvissa. Hauska yllatys oli valitauko! Kuulemma vaihtavat nauhaa tai jotain sellasta valilla…

 

Kello on nyt puoli kuusi ja ulkona sakkipimeaa. Katkerana mietin miten valoisaa siella on…Kuulin etta siella oli ollut yli 25 astetta! Upeaa!

 

Perjantaina tehtiin suomalaismosambikilaisin voimin lihapullia ja perunamuusia ja kaytiin Afrikkabaarissa kuuntelemassa livemusaa. Eilen reissasin samaisen annen kanssa isolle Xipamaninen torille ja ostin ihania kankaita joista ajattelin ommella mekkoja. Tori on tuhkatiheassa kojuja ja ihmiset kauppaavat kuka mitakin. Olimme ainoat valkoiset siella ja niinpa sitten kavikin etta minun kangaskassistani loytyi puukolla vedetty reika, mutta onneksi olin varautunut ja piilottanut rahat hyvin eika kassissa ollut kuin vesipullo, joka ei sekaan ollut kelvannut vorolle. Selvisin saikahdyksella.

 

Aurinkoisia paivia ja nahdaan pian!

 

halauksin, saana